2016-03-22 09:26:13

Sunshine Holiday S.A. - zawieszenie działalności od 14.03.2016 r.

Sunshine Holiday S.A. z przykrością informuje, iż w związku z niestabilną sytuacją a co za tym idzie spadek zainteresowania wyjazdami do popularnych destynacji turystycznych takich jak Tunezja, Egipt i Turcja, Zarząd spółki podjął decyzję o nieuruchamianiu nowej gwarancji ubezpieczeniowej oraz o złożeniu wniosku o wykreślenie Sunshine Holiday S.A. z wpisu do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Śląskiego. W przypadku ustabilizowania się sytuacji w tych krajach, działalność organizatora turystyki zostanie wznowiona.

Informujemy, iż w chwili obecnej żaden z Klientów Sunshine Holiday S.A. nie przebywa poza granicami kraju.

Zaliczki wpłacone przez Klientów i Agentów na konto spółki na poczet niezrealizowanych imprez turystycznych, zostaną od dnia 22.03.2016 r. do dnia 15.04.2016 r. zwrócone na konta bankowe Agentów, za których pośrednictwem zostały wykupione wczasy.

"Za zaistniałą sytuację bardzo serdecznie przepraszamy wszystkich Agentów oraz Klientów, którzy obdarzyli nas zaufaniem. Dziękując za dotychczasową współpracę pozostaję z poważaniem,

Anis Shili Prezes Zarządu Sunshine Holiday S.A."